nlen

Onze uitgangspunten

onze-uitgangspunten

Fun Learning English is een geweldige educatieve naschoolse activiteit die gebruik maakte van het natuurlijk talent van jonge kinderen om een vreemde taal spelenderwijs te leren. Wij bieden “Engels leren met plezier” in een leeromgeving buiten schooltijd. Daarmee geven we aan basisschoolkinderen de kans om hun omgang met de Engelse taal spelenderwijs te verbeteren en vertrouwd te worden met een vreemde taal. We doen dit al sinds 2009 op verschillende basisscholen in de omgeving van Amsterdam, en zien een duidelijke vooruitgang in de Engelse vaardigheden van de kinderen die ons programma gevolgd hebben.

Als school kunt u dus Engelse les aanbieden aan kinderen zonder dat dit extra kosten of administratie voor de school met zich meebrengt. Wij vragen alleen de beschikking over een ruimte na schooltijd en de rest wordt door ons geregeld. Klinkt dit interessant voor u als school, maak dan snel een afspraak info@FunLearningEnglish.nl

GEEF UW KIND EEN VOORSPRONG

Wij bieden “Engels leren met plezier” in een leeromgeving buiten schooltijd. Daarmee geven we aan basisschoolkinderen de kans om hun omgang met de Engelse taal spelenderwijs te verbeteren.

Uitgangspunten voor onze lessen zijn:

  • Aantrekkelijk voor kinderen buiten schooltijd
  • Uitdagend en aangepast aan individuele mogelijkheden van hun leeftijd
  • Veel interactiviteit met de kinderen
  • Een hoge maat van doeltreffendheid
  • Aantoonbaar resultaat voor kinderen en hun ouders
  • Kleine leergroepjes (max. 8 kinderen)