nlen

ONZE PROGRAMMA’S

Naschoolse lessen | Lessen tijdens schooltijd | Fun Performing English | Twee-Talig Onderwijs (TTO) lessen | Native English Speakers in de klas | Herfstvakantie kamp | Fun Learning English op de British School.

Naschoolse lessen

Wij bieden “Engels leren met plezier” in een leeromgeving buiten reguliere schooltijd. Daarmee geven we aan basisschoolkinderen de kans om hun omgang met de Engelse taal spelenderwijs te verbeteren.
De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar oud,

  • Uw kind krijgt één keer per week een les van 45 minuten.
  • Al onze docenten spreken Engels als moedertaal
  • De lessen zijn elke dag vóór of na schooltijd, afhankelijk van de vraag.
  • De lessen worden in groepsverband gegeven variërend van 6 tot 8 kinderen.
  • De prijs per les bedraagt € 10- per kind en is inclusief lesmateriaal, een hapje en een drankje.
  • Al onze docenten zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van de overheid.

Lessen tijdens schooltijd

Fun Learning English biedt momenteel lessen aan binnen basisschoolverband op “De School” in Zandvoort. Kinderen ontvangen een keer in de week een uur Engelse les van een docent met Engels als moedertaal. De lessen zijn zo ontwikkeld om binnen het totale lesprogramma van de school te passen.
In het verleden hebben we ook lesprogramma’s ontwikkeld voor kleuters en kinderen van groep 6. Als u een project heeft dat u graag met ons wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen altijd een programma ontwikkelen dat bij uw school en de behoefte van uw leerlingen aansluit.

Fun Performing English

Fun Performing English is een spin-off van Fun Learning English. Het biedt toneellessen aan voor kinderen, uitgevoerd in het Engels en begeleidt door een docent die Engels als moedertaal spreekt. Door middel van het gebruik van Engelse toneelstukken, sketches en welbekende toneelspelletjes worden de kinderen onderwezen in het toneelspel. Fun Performing English maakt gebruik van ervaren docenten waarvan de meeste zelf acteur of studenten van de toneelschool zijn. Het gehele programma is in het Engels en wordt afgesloten met een optreden voor een publiek van klasgenoten en familieleden.

Twee-Talig Onderwijs (TTO) lessen

Fun Performing English werkt wederom samen met Scholen Gemeenschap Reigersbos uit Amsterdam om voor de tweede keer een programma op te zetten waarbij TTO leerlingen 2 uur per week toneelles krijgen van een docent met Engels als moedertaal. Net als vorig jaar zal het programma eindigen met een optreden voor klasgenoten en familieleden.

Native English Speakers in de klas

Vele TTO scholen zoeken docenten met Engels als moedertaal om de conversatie en grammatical met hun TTO leerlingen te oefenen. Als u geïnteresseerd bent in ons Native English Speakers in de klas project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen zo in onze database kijken of we een docent hebben die aan uw eisen voldoet.

Herfstvakantie kamp

Fun Learning English biedt in oktober een herfstvakantiekamp aan voor kinderen van groep 7 en 8. Het kamp omgeeft de kinderen met Engelse taal terwijl er allerlei leuke activiteiten worden uitgevoed als spelletjes, klimmen, sporten en een toneelstukje. Op deze manier wordt het engels van de kinderen spelenderwijs verbeterd.

Fun Learning English op de British School

Fun Learning English is onderdeel van het buitenschoolse activiteiten programma van de ‘British School’ in Amsterdam. De lessen complementeren het werk van de docenten van de British Scool in het ondersteunen en begeleiden van kinderen waarvan Engels niet de moedertaal is.